onze diensten

Jurrie VIP-chauffeur: Betrouwbaar, veilig en efficiënt

Services: Airport | Business | Events

Airport service Airport service

Luchthavenvervoer tot 8 personen

Voor uw luchthavenvervoer of VIP-vervoer, biedt Jurrie VIP-chauffeur de beste oplossing. U ontvangt gasten uit het buitenland of u gaat zelf op reis? Contacteer Jurrie VIP-chauffeur voor al uw bestemmingen in binnen- en buitenland.

Luchthavenvervoer is de meest comfortabele oplossing om u naar de luchthaven te verplaatsen. U wordt thuis opgehaald, u moet uw auto niet (betalend) parkeren en u wordt netjes aan de ingang van de luchthaven afgezet. Voor u dus enkel maar voordelen.

Komt u terug van uw reis, dan kan u ook bij aankomst gebruik maken van onze airport service.
Jurrie VIP-chauffeur wacht u op en u kan uw reis zonder problemen verderzetten.

Wij brengen u naar de luchthaven van Zaventem, Charleroi, Oostende, maar ook naar Schiphol (NL) en andere luchthavens in binnen- en buitenland.

Business Service Business Service

Wij wachten en rijden terwijl u werkt

De meerwaarde van een VIP-chauffeur is de flexibiliteit. Uw chauffeur vervoert u naar uw bestemming en legt het meest logische traject af. U zal merken dat de prijs ten allen tijde scherp blijft en u kan genieten van een optimale service.

U wenst op een aangename manier verder te werken in de auto? Persoonlijke service en discretie zijn onze grootste troeven.

Werkt u gerust verder aan een presentatie of voert uw wat dringende telefoontjes. Jurrie VIP-chauffeur zorgt voor de rest.

 

Chauffeur met wagen van de klant

Jurrie Vandamme biedt u een VIP-chauffeur aan, en dit kan met uw eigen wagen. Indien u een traject moet afleggen en verschillende adressen moet bereiken, dan geniet u van alle comfort van een privé chauffeur. Flexibiliteit is hierbij onze grootste troef.

Event service Event service

Vervoer voor feestjes tot 8 personen

Jurrie VIP-chauffeur neemt alle vip-vervoer en evenementenvervoer van u over. U moet naar een feestje ? Is het een beetje te ver om gewoon een taxi te nemen? Of u moet verschillende locaties combineren en verschillende personen ophalen ? Met onze diensten is dit alles mogelijk.

 

Wij wachten terwijl u feest en brengen je veilig terug thuis

U geeft een feestje of organiseert een evenement en wenst dit tot een succes te maken ? Voorzie uw gasten dan van onze VIP event service! Op die manier moeten zij zich geen zorgen maken over hoe ze zullen thuisgeraken en kunnen ze nog genieten van dat extra glaasje. Wij zorgen voor de veiligheid van uw gasten.

Reserveer uw VIP-chauffeur!

Geniet van het hoogste comfort van een privéchauffeur en dit 24/24u en 7/7d.